Hasanefendić preuzeo Lubbecke

Hasanefendić preuzeo Lubbecke

A. Beganović

Nekadašnji selektor bosanskohercegovačke rukometne reprezentacije, Sead Hasanefendić, imenovan je za novog trenera Lubbeckea, kojem do kraja prvenstva predstoji borba za ostanak u eliti.

Hasanefendić, koji je nakon Svjetskog prvenstva dobio otkaz od Rukometnog saveza Tunisa, na klupi Lubbeckea će naslijediti Dirka Beuchlera.

Podsjetimo,  Hasanefendić je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu predvodio Tunis, a u svojoj bogatoj karijeri s klupe je predvodio Švicarsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Radio je Hasanefendić i u Francuskoj (Creteil, Venissieux, Ivry, Vitrolles), Sloveniji (Celje), Španiji (Granollers) i Njemačkoj (Gummersbach, Minden, Hameln).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.