Haseljić: Uprkos porazu, ne odustajemo od titule

Golman Vogošće

Haseljić: Uprkos porazu, ne odustajemo od titule

D. Vejo

Rukometaši Vogošće nakon sjajne serije od dva trijumfa, pretrpjeli su poraz večeras od veoma raspoložene ekipe banjalučkog Borca.

Ipak, nije sve izgubljeno. Kako kažu, sve će dati kako bi ostvarili zacrtani cilj, a to je podići pehar namijenjen najboljem timu u državi.

"Borac je sjajno odigrao utakmicu večeras što govori i konačni rezultat. Domaćin je pružio jedno dosta kvalitetno izdanje u odnosu na prethodne dvije utakmice gdje su upisali dva poraza. Sada kada pogledamo ovaj meč, možda su poraženi nesretno. Sve u svemu, Borac je pokazao zbog čega je najtrofejniji klub u državi. Raspored je dosta gust, u četiri dana dvije utakmice. Konkurencija je dosta jaka. Nadam se da će rukomet u BiH ići na bolje. Ne odustajemo od titule. Očekuju nas dva teška gostovanja u Ljubuškom i Živinicama, a zatim dočekujemo Borac", izjavio je golman Vogošće, Mirza Haseljić.

Već u subotu, Vogošću čeka vruće gostovanje kod ekipe Konjuha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi