Golman Vogošće

Haseljić: Velika pobjeda, znali smo da će biti teško

D. Kurbegović

Sastav Vogošće u okviru 16. kola Premijer lige BiH uspio je u zeničkoj Areni savladali domaći Čelik rezultatom 26:24.

Nakon pobjede zadovoljan je bio i golman Vogošće Mirza Haseljić. 

"Velika pobjeda, s tim da smo mi sad trenutno na petom ili šestom mjestu i borimo se da uđemo u gornji dio Premijer lige. Utakmica je bila jako teška, Čelik je kvalitetna ekipa, što govori i to da su u vrhu Premijer lige već nekoliko godina. Cijela ekipa je zaslužna za pobjedu, spremali smo se i dali svoj maksimum. Bilo je teško, ali uspjeli smo na kraju", kazao je Haseljić, a potom dodao:

"Znali smo da će biti teško, ali došli smo s nadom da možemo ostvariti pobjedu. Cilj je bio ući u završnicu utakmicu sa manjim zaostatkom ili eventualnom prednošću, to smo uspjeli ostvariti i došla je pobjeda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.