Hoće li Hrvatska kalkulisati? Babić ima kul odgovor

Svjetsko prvenstvo

Hoće li Hrvatska kalkulisati? Babić ima kul odgovor

E. Škorić

Hrvatska rukometna reperzentacija slavila je protiv Čilea u četvrtom kolu Svjetskog  prvenstva u Francuskoj.

Iako je igrala bez nekoliko najboljih igrača, Hrvatska je uspjela da nadigra Čile i da ostane u borbi za prvo mjesto u grupi. U petak će igrati protiv Njemačke, a selektor Kauboja Željko Babić odbija mogućnost da njegova selekcija namjerno izgubi.

"Utakmica protiv Njemačke će biti odlična, nismo dugo igrali protiv njih i obećavam vam odličan rukomet, ne znam hoće li biti dovoljno za pobjedu, ali dat ćemo sve od sebe", rekao je Babić, pa dodao:

"Kalkulacije? Nemam vremena za njih".

"O kalkulacijama ne razmišljamo, čujemo nagađanja i šuškanje ljudi koji to prate, ali koja momčad igra na poraz. Mi to sigurno nećemo raditi", dodao je rukometaš Luka Stepančić.

Dakle, u Hrvatskoj nagovještavaju da neće kalkulisati zbog boljeg žrijeba u nokaut fazi, pa nas vjerovatno očekuje sjajan meč u petak, obzirom da je i Njemačka i dalje bez poraza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi