Kapiten RK Bosna

Hrbat: Goražde je uvijek bilo teško gostovanje

S. Mlaćo

Rukometaši sarajevske Bosne nakon deset odigranih utakmica u Premijer rukometnoj ligi naše zemlje zauzimaju četvrto mjesto, a sutra će u goste ekipi Goražda.

Goražda su na osmom mjestu i očekuje se neizvjestan duel. U redovima Bosne vlada optimizam pred sutrašnje gostovanje, a za SportSport.ba govorio je kapiten tog tima Adis Hrbat.

"Goražde je uvijek bilo teško gostovanje, a imali smo neke promjene u ekipi. Ima tu par rovitih igrača, ali mi možemo obećati  da ćemo dati svoj maksimum i nadam se pobjedi. Zadovoljni smo četvrtim mjestom, imamo taj priključak za prve tri ekipe. Voljeli bi smo da imamo koji bod više, a okliznuli smo se zadnje kolo protiv Krivaje. Šta je tu je, idemo dalje", kazao je Hrbat.

Naš sagovornik zadovoljan je svojim igrama u dosadašnjem dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Za sada ide dobro. Još samo da me povrede zaobiđu", kratko je istakao Adis Hrbat, kapiten RK Bosna Sarajevo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi