"Hrvati, prepotentni ste, a ko ne razumije taj je kreten"

Vujović poručuje

"Hrvati, prepotentni ste, a ko ne razumije taj je kreten"

E. Škorić

Selektor Slovenije još jednom je Hrvatima poručio da su prepotentni.

Slovenija je pobijedila Hrvatsku u borbi za broncu, a nakon tog meča Vujović je kazao da su Hrvati prepotentni, pa se našao na udaru hrvatske javnosti. Trener Zagreba još jednom je poručio Hrvatima da su prepotentni.

"Rekao sam da su prepotentni, ali bilo je to u pozitivnom kontekstu. Svatko tko je drugačije razumio, potpuni je kreten. Takva sportska, rukometna nacija ima potpuno pravo biti prepotentna i tako se ponašati", kazao je Vujović za Svijet rukometa, pa je zaključio priču o mogućem treniranju hrvatske reprezentacije:

"U ovom trenutku niti mogu niti želim biti izbornik Hrvatske. Pitali su me nedavno o tome i ja sam pozitivno odgovorio. Pa tko ne bi volio voditi takvu reprezentaciju?! To je isto kao da me pitate želim li biti trener Barcelone. Ali trenutačno sam izbornik Slovenije i nemam ni vremena za takve razgovore".

Crnogorski stručnjak je tokom igračke karijere osvojio veliki broj medalja sa selekcijom Jugoslavije, a 1988. godine je proglašen i najboljim rukometašem svijeta. Na klupi Slovenije je od maja 2015. godine i ugovor ga veže do 2018. godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi