Hrvatski prvoligaš lagan zalogaj za mlade bh. rukometaše

Nova pobjeda juniorske reprezentacije BiH

Hrvatski prvoligaš lagan zalogaj za mlade bh. rukometaše

A. Beganović

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine već nekoliko dana nalazi se na pripremama u Gračanici, a danas su izabranici Zdenka Grbavca odigrali i prijateljski susret.

Naime, u okviru Memorijalnog turnira "Halid Žunić" izabranici Zdenka Grbavca su snage odmjerili sa hrvatskim prvoligašem Spačvom iz Vinkovaca.

Naši mladi rukometaši pružili su dobru partiju, te su na kraju sasvim zasluženo slavili rezultatom 31:26.

Treba istači da su izabranici Zdenka Grbavca tokom cijelog susreta imali rezultatsku prednost, koja je u pojedinim momentima bila veća i od deset razlike.

Na odmor su otišli sa zalihom od osam golova (19:11) i niti u jednom trenutku njihova pobjeda nije dolazila pod znak pitanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.