Husejnović: Konjuh je stepenica više u mojoj karijeri

Novi član ekipe iz Živinica za SportSport.ba

Husejnović: Konjuh je stepenica više u mojoj karijeri

E. Dindić

Jedan od najboljih rukometaša Sloboda Solane Amar Husejnović digao je sidro iz Tuzle, i odlučio da karijeru nastavi u komšiluku u redovima Konjuha iz Živinica.

Sigurno je da će Sloboda morati potražiti  dostojnu zamjenu za ovog igrača, pošto je Husejnović bio udarna perjanica tima Mirze Bulića. 

Kontaktirali smo Amara Husejnovića koji je za portal SportSport.ba iznio razloge odlaska iz Tuzle, kao i očekivanja od nove sredine. 

"Prvo da vam kažem Sloboda je moj klub biće i ostaće do kraja života. Hvala im na svemu, ali ja mislim da je došlo vrijeme za novi iskorak u karijeri. Konjuh igra Premijer ligu, i svakako velika je stepenica za afirmaciju igrača. Nadam se da ću se uspjeti nametnuti novom treneru i pružati što bolje partije u novom klubu. Slobodi želim mnogo sreće u idućoj sezoni i želim im što prije povratak u Premijer ligu gdje im je objektivno i mjesto", zaključio je Husejnović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi