Hušić: Bolja fizička sprema protivnika je presudila

Golman Bosne nakon poraza u Banjaluci

Hušić: Bolja fizička sprema protivnika je presudila

D. Vejo

Golman RK Bosna mladi Jasmin Hušić nije mogao večeras ništa da uradi protiv raspucanog banjalučkog Borca.

Imali su gosti iz Sarajeva rezultatski egal u 35. minuti susreta (15:15), ali nije išlo. Mladi čuvar mreže gostujućeg tima na ovom susretu otkrio je uzrok poraza.

"Utakmica je na početku bila dosta napeta. Igralo se gol za gol, ali se Borac uspio odvojiti na kraju prvog poluvremena. Pokušali smo da stignemo domaćina u drugom dijelu utakmice. To nam je u početku i pošlo za rukom, ali nismo uspjeli. Fizička sprema presudila je u ovom susretu pored nedostatka rotacije, protivnik je to iskoristio te zasluženo slavio na kraju", istakao je golman RK Bosna, Jasmin Hušić.

Naredni meč, Bosna igra na svom terenu protiv ekipe Maglaja.

U redove sarajevskog tima, Hušić je stigao u junu mjesecu prošle godine upravo iz banjalučkog Borca za kojeg je nastupao dvije sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi