Husić očekuje bolje rezultate od prošlogodišnjih

Kapiten Konjuha Mihret Husić na startu priprema

Husić očekuje bolje rezultate od prošlogodišnjih

D. Rakanović

Rukometaši Konjuha jučer su počeli pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Premijer ligi i Challenge Cupu. 

U pauzi između dvije sezone u klub je stigao novi trener Žikica Milosavljavić koji je na klupi Zavidovićana zamijenio Bojana Unčanina koji je prihvatio ponudu šampiona BiH Borca. 

Konjuh su pojačali Semir Memić i Enes Delić. 

Na pripreme su se odazvali svi igrači osim Kadića i Brkića koji će se priključiti u narednim danima.

Kapiten Mihret Husić istakao da je raspoloženje u ekipi na vrhunskom nivou. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Nošeni uspjehom iz prošle sezone, u vrhunskom raspoloženju počinjemo pripreme za narednu sezonu. Raduje me činjenica da su se svi odazvali na pripreme zdravi, a naravno, i da smo dobili pojačanja na ključnim mjestima. Kao kapiten mogu reći da će trener imati vrhunsku podršku. Želim se zahvaliti upravi na trudu i zalaganju da imamo sve što nam je potrebno za još bolje rezultate od prošlogodišnjih", rekao je Husić.

Konjuh je prošlu sezonu na trećem mjestu u zavšnici prvenstva 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije