Igman u finišu stigao do pobjede protiv Gračanice

13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine

Igman u finišu stigao do pobjede protiv Gračanice

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Rukometaši Igmana savladali su ekipu Gračanice (32:30) u okviru 13. kola Premijer lige BiH za rukometaše.

Igman je na domaćem terenu priredio iznenađenje u večerašnjoj utakmici protiv Gračanice. Domaća ekipa upisala je petu pobjedu u ovoj sezoni, dok je Gračanici ovo bio šesti poraz.

Gosti su tokom većeg dijela utakmice imali prednost i igrali odlično, ali je Igman u samom finišu utakmice uspio da preokrene i stigne do pobjede. Nakon prvog dijela Gračanica je vodila sa 16:15, te su do zadnjih minuta imali prednost.

Ipak, Igman je fenomenalno igrao u završnici i stigao do preokreta i pete pobjede 32:30. Najboi u domaćem timu bio je Azer Čorbo sa devet golova, dok je u gostujućem timu deset golova postigao Amir Surbić.

Premijer liga, 13. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Igman - Gračanica 32:30 (15:16)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.