Dragan Marković nakon utakmice

"Igračima nemam šta zamjeriti, sada navijamo za Hrvatsku"

Selektor Bosne i Hercegovine Dragan Marković istakao je da nije pretjerano razočaran porazom od dosta kvalitetnije Hrvatske i da ga on ne čudi zbog velikog pada raspoloženja igrača nakon poraza od Tunisa.

"Prije svega, iskoristio bih priliku da čestitam Goluži i Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Mislim da se utakmica odlučila već u prvom poluvremenu. Nismo se još oporavili ni psihički ni fizički od utakmice sa Tunisom, bili smo u nokautu. U drugom poluvremenu smo, hajmo reći, popravili svoju igru ali nije to to, nije to naša igra.

Dragan Marković nema šta zamjeriti svojim momcima.

"Ne zamjeram svojim igračima ništa, njih je ovo jako pogodilo. Drago mi je što su neki mladi igrači dobro iskoristili šansu koju su dobili. Nije bilo neke šanse da se vratimo u egal utakmicu i da pobijedimo, Hrvatska je pokazala da je najjača reprezentacija u ovoj grupi i zasluženo je prošla dalje. Dalje ćemo navijati za njih, ali i za Makedoniju i Sloveniju jer su to ekipe sa naših prostora i to je normalno. Ostaje nam da smognemo snage i da se i fizički i psihički pripremimo za te dvije utakmice President Cupa", rekao je za kraj selektor naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.