Ilidža savladala Krivaju

Premijer liga BiH, 6. kolo:

Ilidža savladala Krivaju

Rukometašice Ilidže danas su u okviru 6. kola Premijer lige BiH porazile Krivaju rezultatom 30:29. 

Gošće iz Zavidovića su u duelu sa Ilidžom pružile dobar otpor tijekom svih 90 minuta, a nakon prvog poluvremena na semaforu je stajao rezultat 15:13 u korist domaće momčadi. 

U drugom dijelu dosta dobra igra obje ekipe s mnogo uzbuđenja, a na kraju Ilidžanke golom Iris Škaljić u posljednjoj minuti stižu do pete ovosezonsku pobjedu u rukometnoj Premijer ligi BiH.  

Najefikasnija u redovima Ilidže bile su Maja Mihajlović sa šest i Jasmina Pavlović sa pet postignutih golova, dok je na drugoj strani bolja od ostalih bila Jasna Saletović sa osam golova. 

Premijer liga za rukometašice, 6. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Ilidža - Krivaja Zavidovići 30:29 (15:13)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.