"Isus i Gospa digli ruke od Kauboja"

Razni komentari na društvenim mrežama

"Isus i Gospa digli ruke od Kauboja"

E. Škorić

Koliko su bili sretni i ponosni nakon velike pobjede nad Poljskom, toliko su hrvatski navijači tužni i razočarani nakon poraza od Španije.

Očekivalo se novo "čudo iz Međugorja" u polufinalu, no Hrvati su poraženi od Španije sa 33:29 i preostalo im je jedino da pokušaju osvojiti brončanu medalju, a za to im je potrebna pobjeda nad Norveškom, koja je u drugom polufinalu poražena od Njemačke nakon produžetka.

Javnost u Hrvatskoj je utučena, valjda su apetiti porasli nakon podviga protiv Poljske i pobjede od 14 golova razlike (za prolaz bila potrebna pobjeda od 11 razlike).

Razni su komentari na društvenim mrežama. 

"Je li sad gospa zaslužna", "Ladies and gentlmen, Gospa has left the building", "Danas je Isus bio kontra i zvao se Jesus Garcia", "Isus i gospa digli ruke od kauboja"... samo su neki od šaljivih komentara na Twitteru.

4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi