Ivan Karačić potpisao za Kadetten

Bh. reprezentativac

Ivan Karačić potpisao za Kadetten

Rukometni bh. reprezentativac Ivan Karačić pronašao je novu destinaciju. 

Srednji bek bh. selekcije odlučio je promijeniti klub u zimskom prijelaznom roku i nakon što je polusezonu proveo u Baia Marei potpisao je za švicarski Kadetten Schauffhausen. 

"Sretan sam što sam došao u klub kakav je Kadetten. Ovo je korak naprijed u mojoj karijeri i čast mi je što su ljudi iz kluba pokazali interes za moje dovođenje. Miran sam sada na duži period", izjavio je Ivan Karačić.

Karačiću je ovo peti klub u dosadašnjoj rukometnoj karijeri, a prethodno je nastupao za Zrinjski, Izviđač, Borac, Meshkov Brest, Minaur Baia Mare. Za reprezentaciju BiH odigrao je 49 utakmica i postigao 114 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije