Ivanović dobro prošao, vraća se za pet dana

Ivanović dobro prošao, vraća se za pet dana

M. Maksimović

Rukometaš Zrinjskog Nikola Ivanović osjeća se dobro i nema glavobolje nakon potresa mozga na utakmici protiv Borca u Banjoj Luci. 

On je u SKB Mostar uradio CT glave koji je nije pokazao oštećenja, ali će zbog prevencije morati mirovati pet dana, te se ponovno vratiti treninzima.

Podsjetimo, lijevi bek Zrinjskog je u petak na u prvoj minuti utakmice derbija 15. kola s Borcem doživio težak pad i udarac u glavu nakon grubog starta protivničkog igrača Đorđa Čelića.

Ivanović nakon toga više nije ulazio u igru, te je mladi rukometaš je zadržan na posmatranjima u Centru za urgentnu medicinu u Banja Luci gdje mu je na Odjelu neurologije utvrđen blagi potres mozga.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Članovi Uprave mostarskog kluba su prenoćili u Banja Luci kako bi se skupa s Nikolom vratili u Mostar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi