Izabrano novo vodstvo HMRK Zrinjski

Održana Skupština kluba

Izabrano novo vodstvo HMRK Zrinjski

Na redovitoj skupštini HMRK Zrinjski Mostar održanoj u srijedu, 08.11.2017. godine u 19.00 sati u prostorijama male galerije H.D. Herceg Stjepan Kosača, izabrano je novo vodstvo klupske uprave.

Ma mjesto predsjednika Upravnog odbora izabran je Branislav Stojkić, dok su kao članovi Upravnog odbora izabrani Dario Pušić, Dragan Miličević, Vedran Škobić, Dražan Pandža, Ivica Džeba te Filip Garmaz. Nadzorni odbor činit će dr. Dragan Babić, Igor Bošković te Marko Zovko. Na mjesto predsjednika skupštine izabran je Dario Pušić.

Na skupštini se podnosio financijski izvještaj i raspravljalo o daljnjem napretku i ulaganju u rukomet u gradu na Neretvi koji bilježi sve bolje rezultate.

Naglasak je stavljen na razvijanje mladog pogona kroz aktivnosti Škole rukometa i daljnjeg ulaganja u Rukometni dom na sveučilišnom kampusu u Rodoču.

Na skupštini su se prisutni dotakli i teme sponzoriranja i još veće potrebe za ulaganjem domaćih gospodarskih subjekata iz grada Mostara koji time pomažu razvoju sporta među mladima, a ponovljena je neophodnost sportske dvorane za ostvarivanje još boljih sportskih rezultata.

Važno je napomenuti kako je novi predsjednik Upravnog odbora uveo i statutarne promjene u cilju bržeg i fleksibilnijeg rada članova Uprave, a oformirani su i posebni odijeli unutar kluba koji će voditi brigu o natjecateljskim i organizacijskim aspektima utakmica, marketingu i PR-u te zdravstvenom stanju igrača.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Izlazak u Europu kroz natjecanje u Challenge Cupu je poticaj za sve daljnje sportske aktivnosti koje će klupska uprava uložiti kako bi grad Mostar postao rasadnik vrhunskih rukometaša u ovom dijelu Europe. Pred nama je velik zadatak i obveza raditi na promociji Zrinjskog i grada Mostara i to ne samo u državi, već i u Europi.Pune tribine na Bijelom Brijegu i domaći igrači su pokazatelj da ovaj klub ide u dobrom smjeru ka ostvarivanju primarnoj cilja - Mostara kao uspješnog rukometnog grada", kazao je predsjednik kluba Branislav Stojkić nakon što se zahvalio članovima kluba na iskazanom povjerenju i najavio reorganizaciju kluba s ciljem poboljšanja uvjeta u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije