Iznenadni preokret: Babić ostaje na klupi Kauboja

Dobio podršku čelnika Saveza

Iznenadni preokret: Babić ostaje na klupi Kauboja

A. Beganović

Željko Babić ostat će selektor hrvatske rukometne reprezentacije, pišu tamošnji mediji.

Prema pisanju hrvatskih medija koordinator reprezentacije Ivano Balić zajedno sa svojim saradnicima donio je odluku o ostanku Babića na klupi, iako je ovaj hrvatski stručnjak nakon Olimpijskih igara podnio ostavku.

"Odluka je zajednička, ja i čelni ljudi Saveza smo odlučili da Babić ostane selektor. Mislim da su kritike na njegov račun nakon Olimpijskih igara bile pretjerane", izjavio je Balić za hrvatske medije.

Podsjetimo, Hrvatska je iako je bila jedan od najvećih favorita za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama nastup okončala u četvrtfinalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi