Izviđač korak bliže tituli

U Ljubuškom pao Borac

Izviđač korak bliže tituli

E. Škorić

Rukometaši Izviđača ostvarili su važnu pobjedu nad ekipom Borc u četvrtom kolu Lige za prvaka BiH.

U jednoj jako dobro rukometnoj predstavi u Ljubuškom, domaćin je uspio da upiše treću pobjedu u Ligi 4 i na pragu je titule.

Sada, naime, Izviđač ima tri boda više od Vogošće, a do kraja su ostala još samo dva kola. 

U večerašnjem susretu u Ljubuškom nakon 30 minuta igre bilo je 16:16, a domaćin je tokom čitavog prvog dijela imao prednost. Borac je početkom drugog imao prvo vodstvo (17:16), potom je vodio i 18:17, a onda Izviđač ubacuje u brzinu više i dolazi do pobjede.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Matej Hrstić je sa osam pogodaka bio najbolji domaći igrač, isto toliko postigao je i Mario Pavlak. Kod gostiju iz Banjaluke Ratko Nikolić je dao osam, a Stefan Janković sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi