Izviđač od ponedjeljka na odmoru

Pauza do 10. januara

Izviđač od ponedjeljka na odmoru

M. Maksimović

Rukometaši Izviđača u ponedjeljak su odradili posljednji trening u ovoj godini, dok je sinoć upriličena i zajednička večera. 

Pauza će potrajati do 10. januara, dok je prvi naredni meč na programu tek 5. februara s Veszpremom u gostima. Potom 28. februara slijedi meč s Metalurgom u Ljubuškom. Cilj u narednoj godini je posve jasan.

“Velika stvar bila bi kada bismo ponovo osvojili titulu i zaigrali u SEHA ligi. To bi bilo odlično za klub i mlade igrače koji u tome mogu pronaći pravi motiv. Realno je da većina igrača ostanu i u narednoj sezoni dio tima. Otići će možda jedan ili dvojica, pogotovo ukoliko osvojimo titulu prvaka. Onima koji pronađu dobar angažman, klub sigurno neće praviti probleme“, izjavio je trener Zdenko Grbavac.

Trener Ljubušaka posebnu zahvalnost iskazao je navijačima koji su uprkos porazima u SEHA ligi stalno dolazili u dvoranu i bili pravi vjetar u leđa rukometašima Izviđača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi