Izviđač savladao Gradačac i ostao maksimalan

Ljubušaci 5 od 5

Izviđač savladao Gradačac i ostao maksimalan

Izviđač je večeras kao gost savladao ekipu Gradačca rezultatom 28:22 i tako nakon pet kola ostao s maksimalnim učinkom.

Gosti iz Ljubuškog su nakon prvih 30 minuta imali prednost od 15:12, da bi u nastavku samo povisili svoje vodstvo i stigli do svoje pete pobjede u nizu.

Domaćim niej pomogao ni vrlo raspoloženi Milan Mirković, koji je sa sedam golova bio najefikasniji igrač Gradačca.

Sa druge strane, u pobjedničkoj ekipi se najviše istakao Josip Ereš, koji je osam puta tresao mrežu domaćeg čuvara mreže.

Premijer liga, 5. kolo:

Gradačac - Izviđač 22:28

RK Gradačac: Čutura, Đurić, Kahvedžić, Čaušević, R. Božić 2, Softić, D. Božić 2, Hasanbašić, Haseljić, Kadić, Zrnić 2, Mirković 7/2, Pedić 4,Grahovac, Sarajlić 5, Imširović. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Trener: Mehmed Doborac.

HRK Izviđač: Tolić (10 obrana), I. Ereš (5 odbrana), Ivanković, Miličević, J. Ereš 8/5, Mandić 4, Marković, Čutura 2, Jarak 1, Šarac 2, A. Grbavac 6, M. Pavlak, A. Pavlak, Hrstić 3, J. Grbavac 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti