Izviđač uzvratio Zrinjskom

Savladali ih sa 32:30

Izviđač uzvratio Zrinjskom

M. Maksimović

Izviđač je u tvrdoj i do kraja neizvjesnoj utakmici sinoć porazio Zrinjski rezultatom 32:30. 

U prvim minutama utakmice Izviđač je iskoristio nekoliko prilika i odvojio se na plus tri. Zrinjski se uspijevao držati u rezultatskom priključku, da bi Ljubušaci u jednom trenutku otišli i do plus pet, te do kraja poluvremena uspjeli zadržati prednost i na odmor otići sa 18:14.

U drugom poluvremenu bolja igra Zrinjskog koji dolazi na minus dva, da bi Izviđač ponovno ubacio u brzinu više i pobjegao na plus četiri. Ipak Plemići pet minuta prije kraja dolaze na samo gol zaostatka.

Izviđač na kraju uspjeva slaviti sa dva gola razlike 32:30. Najbolji kod aktualnog prvaka BiH, Izviđača bili su Grbavac i Hrstić sa po 6 golova, dok je Rodin 5 puta tresao mrežu Mostaraca. Kod Zrinjskog su najbolji bili Delić s 8 i Mandarić sa 4 pogotka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi