Izvučeno prvih 20 dobitnika ulaznica

Bodrite Studente protiv Kadettena

Izvučeno prvih 20 dobitnika ulaznica

E. Škorić

Utakmicu 1. kola rukometne Lige prvaka Bosna BH Gas odigrat će u subotu u Skenderiji protiv švicarskog Kadettena.

SportSport.ba i RK Bosna BH Gas odlučili su vas, dragi naši posjetitelji, nagraditi sa 50 ulaznica. U prvoj rundi dijelimo 20 ulaznica, a osvojili su ih:

Esmir Opardija, Jasmina Aljić, Senad Gutić, Alma Husagić-Selman, Amar Hamzić, Haris Gutić, Haris Baltić, Mahir Sarajlić, Nedim Spahović, Adnan Sahin Sahinović, Arnes Delić, Almis Sulejmanović, Kemal Karcic, Adel Muratović, Dževad Hodžić, Sanin Mešić, Adis Mešković, Admer Gušić, Armin Muratagić, Emir Bajrović.

Podsjetimo da je nagradno pitanje glasilo: Ko je novi kapiten RK Bosna BH Gas? Tačan odgovor je: Tarik Međić.

Ulaznice je moguće preuzeti u prostorijama SportSport.ba redakcije, u ulici Alipašina 19, najkasnije do sutra u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije