Jasmin Mrkonja preuzeo Krivaju

Jasmin Mrkonja preuzeo Krivaju

A. Beganović

Proslavljeni bosanskohercegovački rukometaš Jasmin Mrkonja imenovan je za novog šefa stručnog štaba RK Krivaja Zavidovići.

Rukometni klub Krivaja, koji je prošle sezone napustio društvo najboljih bosanskohercegovačkih klubova, želi ekspresan povratak u elitu, pa su upravo zbog toga čelnici ovog kluba na klupu doveli iskusnog Mrkonju.

Mrkonja je sa Krivajom potpisao jednogodišnji ugovor, a pred slavnim bh. stručnjakom je zahtjevan posao pošto je Krivaju u ovom prelaznom roku napustio veliki broj igrača.

Podsjetimo, Mrkonja je svoju uspješnu igračku karijeru počeo upravo u Krivaji, da bi zatim otišao u Metaloplastiku s kojojm je Evropu pokorio dva puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.