Jasmin Mrkonja preuzima kadetsku reprezentaciju BiH

Postignut dogovor

Jasmin Mrkonja preuzima kadetsku reprezentaciju BiH

A. Beganović

Proslavljeni bosanskohercegovački rukometaš, danas trener RK Gračanica, Jasmin Mrkonja, preuzet će kadetsku selekciju Bosne i Hercegovine (igrači rođeni 1996. i mlađi).

Muška kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je novog selektora, a njegovo ime je Jasmin Mrkonja.

Naime, na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine dogovoreno je da Mrkonja preuzme brigu o mladim bh. rukometašima, a u narednoj sedmici ovaj nekada sjajni rukometaš potpisat će ugovor s krovnom kućom našeg rukometa.

Imenovanje Mrkonje za selektora kadetske reprezentacije je sasvim sigurno sjajan potez, a nakon muške juniorske i ženske kadetske slekcije i muška kadetska već od narednog mjeseca će biti u pogonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.