Još jedan poraz Studenata

Chambery slavio u Skenderiji

Još jedan poraz Studenata

E. Škorić

Rukometaši Bosne poraženi su i u trećoj utakmici EHF Lige prvaka. Studente je u Skenderiji savladao francuski Chambery rezultatom 25:18.

Poslije poraza od Kadettena i Zagreba, RK Bosna je savladana i protiv Chamberyja, koji je od prve minute dokazao da je trenutno kvalitetniji tim.

Chambery je već na poluvremenu imao pet golova prednosti (14:9), a u nastavku se ona samo povećavala. Tako je pet minuta prije kraja utakmice francuski sastav imao i +7 (22:15) i već tada je bilo jasno da će naš prvak i večeras biti poražen.

Gosti su rezultatom 25:17 ušli u zadnju minutu i mirno priveli utakmicu kraju. Blijedo izdanje našeg predstavnika, koji eto nikako da ostvari neki povoljan rezultat u elitnom klupskom natjecanju.

Najefikasniji kod Bosne bio je Karačić sa pet golova, Čakić je postigao četiri, te Međić dva gola.

Utjeha Bosni ostaje SEHA Regionalna liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.