Još pet dana do spektakla, dolazi Barcelona

Ulaz slobodan

Još pet dana do spektakla, dolazi Barcelona

A. Beganović

Rukometaši sarajevske Bosne će u okviru 5. kola Lige šampiona odmjeriti snage sa rvakom Evrope, ekipom Barceone.

Pobjednik u ovoj utakmici zasigurno nije upitan, upitno je kažu iz RK Bosna koliko će ljubitelja rukometa kako u Sarajevu tako i u cijeloj BiH prepoznati važnost ove utakmice.

"Ulaz je slobodan za ovu utakmicu, tako da svi oni koji žele pogledati prvaka Evrope mogu to učiniti dolaskom u dvoranu Mirza Delibašić u subotu 19. 11. 2011. godine od 19 časova. Dok klubovi iz regiona plaćaju ogromne količine novca da gledaju Barcelonu u fudbalu bez Messija, Barcelona u Sarajevo, voljom žrijeba EHF-a mora doći i to sa svim asovima (Nagy, Rutenka, Saric...). Većina Klubova bi Barcelonu dočekala kao priliku da što više novca unese u klupsku blagajnu ali će RK Bosna ovim potezom pokazati da svi naši navijači i prijatelji kluba zaslužuju da besplatno budu dio spektakla", istakao je direktor kluba Kenan Magoda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.