Još se ne zna gdje će rukometaši ugostiti Bjelorusiju

Dogovor nije postignut

Još se ne zna gdje će rukometaši ugostiti Bjelorusiju

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 10. juna u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Bjelorusijom, a još uvijek nije poznato u kojem gradu će susret biti odigran.

Susret Bosne i Hercegovine i Bjelorusije igra se 10. juna, a pošto je Tuzla otkazala domaćinstvo zbog sajma u dvorani Mejdan još uvijek se ne zna ime grada domaćina ovog važnog meča.

Jedan od najozbiljnijih kandidata za domaćinstvo je Zenica, a predstavnici RS BiH su danas obavili razgovore sa direktorom Arene Zenica, Feđom Jovanovićem, no konačanog dogovora još uvijek nema.

Obavili smo razgovore sa Jovanovićem, a u narednim danima ćemo se sastati sa načelnikom Zenice i nakon ovog sastanka mnogo toga će biti jasnije", kratko je za SportSport.ba rekao generalni sekretar Rukometnog saveza BiH, Smajo Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.