Josip Valčić hitno operisan nakon povrede noge

Drama u busu nakon utakmice

Josip Valčić hitno operisan nakon povrede noge

Na povratku s utakmice finala Kupa Hrvatske u autobusu rukometaša PPD Zagreba odvijala se prava drama. Zagrebaši su osvojili Kup u Umagu pobijedivši u finalu Nexe iz Našica. 

Ipak u povratku u Zagreb nije bio slavljenički. Josip Valčić je na ovoj utakmici povrijedio nogu, koja je na putu ka Zagrebu natekla. Rukometašu je pozlilo i doktori su ga brzo odveli u bolnicu. 

"Zdravstveno stanje zamijenika kapitena PPD-a Josipa Valčića u bitnome je poboljšan. Premda je tokom noći i slijedećeg jutra njegovo zdravstveno stanje bilo dosta ozbiljno s velikim vam zadovoljstvom možemo javiti kako se situacija razvija povoljno po Josipovo zdravlje", saopšteno je iz kluba.

"Liječnici su optimistični glede nastavka liječenja i oporavka Josipa Valčića te se vrlo skoro očekuje njegov premještaj s intenzivne skrbi na bolnički odjel", javlja službena stranica PPD Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti