Jovanović: Poziv Borca m:tel se ne odbija

Došao iz Partizana

Jovanović: Poziv Borca m:tel se ne odbija

RK Borac m:tel pojačao je redove pred početak nove sezonu u Premijer ligi BiH. 

Konkurenciju na lijevom krilu višegodišnjem prvotimcu, Marku Ćeraniću, praviće Nebojša Jovanović, dosadašnji rukometaš beogradskog Partizana.

"Drago mi je da činim tandem sa Markom. Odličan je igrač, dijete Borca. Pomaže mi da shvatim kako Klub diše. Različiti smo tipovi igrača, što je plus – rekao je Jovanović za klupsku stranicu i dodao da su ga novi saigrači sjajno prihvatili i pomažu mu da se što prije uklopi.

Istakao je da mu se svidjela Banja Luka, kao i rad u klubu, te da je već imao priliku uvjeriti se da ljudi u gradu na Vrbasu žive za Borac.

"Iako sam vezan za crno-bijele, jer od malih nogu navijam za Partizan, doći u jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, aktuelnog šampiona BiH je za mene velika čast i poziv koji se ne odbija. Nema ko nije čuo za evropskog šampiona. Ovdje sam se još bolje upoznao sa bogatom istorijom i veličinom kluba. Nadam se da će nastaviti da broji trofeje kao i do sad", istakao je novi igrač Borca m:tel.

S obzirom da je veliki broj njegovih prijatelja nastupalo ili još uvijek nastupa za neke od timova koji se takmiče u Premijer ligi BiH, Jovanović kaže da je pratio dešavanja i zna šta ga očekuje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Liga je jaka i veoma praćena. Ima tu dosta velikih imena", naveo je Nebojša i obećao borbu i slavlje, uz pehar šampiona, na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti