Juniorska rukometna reprezentacija 2. aprila protiv Srbije

Objavljen spisak mladih bh. reprezentativaca

Juniorska rukometna reprezentacija 2. aprila protiv Srbije

A. Haznadarević

Juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja će učestvovati na Svjetskom prvenstvu, čiji je domaćin naša zemlja, 2. aprila u 19. sati u Kaknju će odigrati prijateljski susret sa Srbijom, koja je također učesniki Svjetskog prvenstva.

Naši mladi rukometaši uoči ovog susreta će se okupiti 31. marta, a mini ciklus ovih priprema trajat će do 5. aprila.

 

Selektor Zdenko Grbavac za ovu akciju pozvao je sljedećih 18 rukometaša:

 

Denis Serdarević (Fenix Tolouse), Josip Čavar (Redbergslids), Amer Novljanin (HC Midtjylland), Enes Skopljak (Bosna Visoko), Ivan Miličević (Čapljina), Andrija Bubalo (HSG Varel), Zulfić Muhamed (Bosna BHT), Josip Ereš (Izviđač), Petar Bubalo (HSG Varel), Elis Memić (Bosna BHT), Josip Perić (Bosna BHT), Said Ajkunić (Drott), Stefan Janković (Borac), Tarik Kasumović (HSV Götzenhain), Ivan Milas (Borac), Nemanja Bezbradica (Borac), Elmir Građan (Borac) i Damir Halilković (Bosna BHT).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.