Junuzović preuzeo Slogu, Ridžić Vogošću

Junuzović preuzeo Slogu, Ridžić Vogošću

A. Beganović

Iskusni bosanskohercegovački rukometni stručnjak, Emir Junuzović, imenovan je za novog šefa stručnog štaba RK Sloga Doboj.

Nakon godinu dana pauze zbog zamrzavanja svog ststusa u Premijer ligi izazvanog prošlogodišnjim poplavama koje su pogodile našu zemlju, Sloga iz Doboja se vraća na rukometnu kartu Bosne i Hercegovine.

U sezoni koja je ispred nas Sloga će nastupati u Premijer ligi, a s klupe će rukometaše ovog kluba predvoditi Junuzović, koji je svojevremeno između ostalog trenirao Konjuh i Metković, a dugo vremena je radio i u stručnom štabu našeg nacionalnog tima.

Što se tiče omladinskih selekcija Sloge iz Doboja, kluba kojeg je uvijek krasio sjajan rad sa dječacima, treba naglasiti da je za koordinatora svih omladinskih selekcija imenovan Goran Stojić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Do promjene na klupi došlo je i u Rukometnom klubu Vogošća. Naime, Senada Skopljaka, sjajnog stručnjaka koji je s Vogošćom izborio nastup u Evropi, naslijedio je Danijel Ridžić.

Ridžić je posljednji angažman imao u Rukometnom klubu Konjuh, a dugo godina je bio pomoćnik legendarnom Irfanu Smajlagiću u RK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.