Kadeti umjesto u Gradačcu na pripremama u Pelagićevu

Kadeti umjesto u Gradačcu na pripremama u Pelagićevu

A. Beganović

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine mini pripreme od 13. do 16. oktobra umjesto u Gradačcu obavit će u Pelagićevu.

Naši mladi rukometaši pripremaju se za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima će snage odmjeriti sa Danskom, Francuskom i Bugarskom.

Nakon odrađenih mini priprema u Konjicu planirano je da izabranici Jasmina Mrkonje naredne odrade u Gradačcu, ali došlo je do promjene i to kako su nam naveli iz stručnog štaba, zato što su u Pelagićevu dobili dobar smještaj i dvoranu na korištenje.

Podsjetimo, Mrkonja je pozvao sljedeće igrače:  Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Čatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde), Matej Hrstić (Izviđač), Vladan Lončar (Bosna Visoko), Mateo Drinovac (Zrinjski), Mario Pavlak (Izviđač), Luka Pandža (Medveščak), Dean Šečić (Borac BL), Ajdin Smailbegović (Krivaja), Eldar Bećak (Bosna Visoko), Radovan Uljarević (Leotar), Dušan Đurić (Borac BL), Kristijan Jarak (Izviđač), Miloš Nježić (Borac), Eldin Travančić (Bosna Visoko), Davor Živanić (Derventa), dok su rezerve:  Eldar Mehić (Krivaja), Ensad Pušilo (Radnički Goražde), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Antonio Magerl (Vitez), Mevludin Čehajić (Kakanj) i Berin Hrnjić (Bosna Visoko).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.