Kadić: Izviđač je favorit, ali idemo na pobjedu

Solari dočekuju Ljubušake

Kadić: Izviđač je favorit, ali idemo na pobjedu

U 3. kolu Premijer lige BiH za rukometaše na parketu Mejdana snage će odmjeriti domaća Sloboda Solana i višestruki prvak BiH Izviđač iz Ljubuškog. 

Po prvi tim tuzlanski tim će nastupiti kompletan, a zbog činjenice da se tokom sedmice treniralo izuzetno dobro u taboru popularnih Solara vlada umjereni optimizam.

„Izviđač je favorit u ovoj utakmici, ali i mi idemo na pobjedu. Odgledali smo nekoliko njihovih utakmica, pripremili se taktički za susret, a vjerujem da ćemo uz podršku publike pružiti kvalitetnu partiju kao u utakmici sa Prijedorom“, kaže Eldar Kadić, pomoćni trener u tuzlanskom premijerligašu.

Prvotimac Mirza Ferhatbegović vjeruje kako njegov tim može pomrsiti račune favorizovanim Ljubušacima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

„Znam veoma dobro o kakvoj se kvalitetnoj ekipi radi, ali kvalitet ne mora biti presudan u 60 minuta ove utakmice. Mi ćemo se boriti do posljednjeg daha, vjerujem u svoje saigrače i nadam se pobjedi“, kaže Ferhatbegović.

Utakmica Sloboda Solane i Izviđača igra se u Mejdanu u subotu sa početkom u 19 sati, a ulaznica je 3 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.