Kadrovske promjene u RK Kakanj

Sabljaković trener, Amitović sportski direktor

Kadrovske promjene u RK Kakanj

Rukometaši Kaknja započeli su sa pripremama za novu sezonu. Prvoj prozivci dosadašnjeg sportskog direktora Mersada Sabljakovića, koji će u novoj sezoni obnašati dužnost prvog trenera, odazvalo se 14 igrača.

Ramić, Fejzović, Šljivo, Šemić, Kafedžić, Hrgota, Veispahić, Amitović, Suljević, D. Sabljaković, Duraković, Delić, Avdispahić i Rojo, koji su pristali igrati na čistoj amaterskoj osnovi činiće igrački kadar RK Kaknja.

Iz prošlosezonskog sastava nedostaju Visočani Čerimagić, Halilbegović i Memić, koji su se vratili u Bosnu, koja će navodno prijaviti drugu ekipu za takmičenje u Prvoj ligi.

"S obzirom recesiju i mjere štednje, odlučili smo se osloniti na vlastiti igrački i stručni kadar. Uz iskusne Husu Ramića, Afana Avdispahića, Tonija Hrgotu i Denisa Suljevića, ekipu će sačinjavati mladi igrači koji su stasali u našem omladinskom pogonu i to će biti naša praksa i ubuduće.", kaže novoimenovani sportski direktor Almir Amitović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.