Kajević: Pobjeda nad Bosnom došla je u pravi čas

Predsjednik RK Goražde za SportSport.ba

Kajević: Pobjeda nad Bosnom došla je u pravi čas

S. Mlaćo

Rukometaši Goražda u jednom od derbija prošlog kola savladali su RK Bosna Visoko 26:25, te tako upisali veoma važnu pobjedu.

Posebno je nakon meča sretan bio novi - stari predsjednik Goraždan Zafir Kajević, uspješan sportski radnik iz najboljih dana ovog klua

Kajevićev patriotizam prema svim sportskim klubovima u Goraždu, te sportskim radnicima poznat je nadaleko, a nakon pobjede nad Bosnom govorio je za SportSport.ba.

"Veoma sam sretan zbog pobjede protiv izuzetno jake i kvalitetne ekipe Bosne Visoko. To je ekipa koja se na pravi način vratila u Premijer kako sa ekipom tako i ljudima iz Uprave. Poslije par utakmica i teškog rasporeda ova pobjeda nam je došla u pravi čas, iako je Bosna u prvom dijelu prvog poluvremena imala značajnu prednost. Uspjeli smo da se vratimo u igru i da istu okrenemo u svoju korist u zadnjim sekundama. Čestitam ekipama na pravoj rukometnoj predstavi, a posebno sam obradovan podrškom velikoj broj naših navijača", kazao je Kajević, te dodao.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Navijači su nam bili pravi vjetar u leđa i zahvaljujem im se na tome od srca".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi