Kakanj u drugi dio sezone sa šest novih rukometaša

Žele u Premijer ligu

Kakanj u drugi dio sezone sa šest novih rukometaša

A. Beganović

Rukometaši Kaknja, drugoplasirane ekipe Prve lige grupa sjever u drugi dio sezone će ući znantno pojačani.

Rukometni klub Kakanj prvi dio sezone je okončao na 2. mjestu tabele sa 19 osvojenih bodova, tri manje od prvoplasirane Krivaje s kojom će voditi borbu za ulazak u društvo najboljih bosanskohercegovačkih klubova.

Kako bi što spremmniji ušli u bitku za Premijer ligu čelnici Kaknja su ekipu pojačali sa šeest rukometaša. Redove Kaknja pojačali su Kenan Duraković (Bihać), Dino Sabljaković i Ajdin Demirović (povratnik iz Njemačke), Admir Purić (Vogošća), Miloš Tešanović (Vogošća), te Amar Agić (Zrinjski).

Podsjetimo, u osam odigranih susreta u prvom dijelu sezone Kakanj je upisao šest pobjeda, remi protiv Bihaća i poraz od Krivaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi