Kako nam je sudac iz Portugala uskratio pobjedu nad Tunisom

Zanimljiva kompilacija grešaka

Kako nam je sudac iz Portugala uskratio pobjedu nad Tunisom

Prošlo je nekoliko dana od tužnog poraza naše rukometne reprezentacije od Tunisa kojom smo, ispostavit će se nešto kasnije, izgubili sve šanse za plasman u drugi krug.

Iako nam nije namjera vraćati se unazad i razmišljati o tome šta bi bilo kad bi bilo, nije zgoreg 'hladne glave' i u miru pogledati zanimljivu kompilaciju sudijskih grešaka koje su uticale na pobjednika ove utakmice.

Mnogo kontroverznih odluka je te noći portugalski sudac Duarte Santos donio na štetu naše reprezentacije. Slučajno ili ne, prosudite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.