Naš predstavnik nije izborio prolaz dalje

Kamenica i Makedonci slavili, igrači Vogošće u suzama

S. Mlaćo

Jučerašnji susret 3. kola Challenge kupa između RK Vogošća Poljine Hills i Pelistera iz Makedonije (25:28), donio je veoma uzbudljivu i neizvjesnu završnicu. 

Gosti su prvi put na meču poveli pred sami kraj i na kraju slavili, iako su domaći imali napad koji bi im donio prolaz dalje. Nisu ga iskoristili, te su gosti iz kontre došli do tri gola razlike.

Na kraju susreta veliko slavlje među gostujućim igračima i stručnim štabom koji predvodi bh. stručnjak Kasim Kamenica, dok su igrači Vogošće bili u nevjerici. Bilo je i suza, a publika je na kraju igrače oba tima nagradila velikim aplauzom, što je svakako za pohvalu.

Kako je sve izgledalo nakon susreta, pogledajte u video prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi