Kapisoda: Daćemo sve od sebe

Studenti u Rusiji

Kapisoda: Daćemo sve od sebe

A. Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa danas će u Rusiji odigrati revanš susret osmine finala Lige prvaka sa domaćim Čehovskim medvedima.

U prvom susretu igranom u Skenderiji ruska momčad slavila je sa ubjedljivih 31:22, pa će današnji revanš biti samo formalnost, no Studenti najavljuju bespoštednu borbu.

"Medvedi su svoju snagu pokazali u prvom susretu, pogotovo u prvom poluvremenu kada su ostvarili veliku prednost. U drugom dijelu smo odigrali dosta kvalitetnije i mislim da nam tih 30 minuta mora biti putokaz za večerašnji susret. Za nas je veliki uspjeh plasman u osminu finala, a danas ćemo borbenom igrom pokušati ostaviti što bolji utisak", rekao je kapiten Studenata Petar Kapisoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.