Kapisoda: Pokazali smo da smo najbolji u BiH

Kapisoda: Pokazali smo da smo najbolji u BiH

A. Beganović

Rukometni klub Bosna BH Gas u velikom derbiju u banjalučkom Boriku savladao je ekipu Borca. Studenti su tako došli na šest nedostižnih bodova svom prvom partiocu.

"Još jednom smo pokazali kvalitet, odnosno po ko zna koji put dokazali da smo najbolji bosanskohercegovački klub", kazao je Petar Kapisoda za SportSport.ba, dodavši:

"Borac je cijelo vrijeme svoj optimizam dokazivao van terena, dok se mi nismo oglašavali, radili i znali da će nam se to isplatiti. Svi momci dali su svoj maksimum i moram reći da su za ovu pobjedu podjednako svi zasluženi. Sezona još nije gotova, želimo prvenstvo okončati bez poraza i osvojiti Kup".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti