Kapiten Hrvatske pošteno priznao: Bio sam katastrofa
Foto: EPA

Duvnjak preuzeo krivicu

Kapiten Hrvatske pošteno priznao: Bio sam katastrofa

Rukometna reprezentacija Hrvatske je današnjim porazom od Njemačke rezultatom 28:21 završila na drugom mjestu u grupi C.

Nakon završetka utakmice koju je Hrvatska zaista odigrala loše prvi je reagovao kapiten Domagoj Duvnjak, koji je priznao da je u duelu sa Nijemcima bio indisponiran.

"Igrao sam loše, bio sam katastrofa i to je to", rekao je Duvnjak, koji je potom dodao:

"Mislim da je odbrana bila dobra, 5-1 je funkcionisalo, ali u napadu jednostavno nije išlo. Oni su nam odsjekli krila, pa smo gurali loptu u sredinu. Još kad Wolff na golu odbrani 16 ili 17 lopti...".

Domagoj Duvnjak je današnju utakmicu protiv Njemačke okončao bez ijednog postignutog gola i to je bila njegova vjerovatno najlošija utakmica za reprezentaciju u posljednjih nekoliko godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi