Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Karačić: Ko nas je otpisao, taj ne poznaje rukomet

J. Duvnjaković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon pobjede u Slovačkoj započela je pripreme za posljednji meč kvalifikacija protiv Litvanije.

Naš tim je već osigurao plasman u baraž, a svoje viđenje učinjenog dao nam je Ivan Karačić.

"U Slovačkoj smo tokom utakmice dali 100% od sebe, očekivali smo pobjedu, kako igrači, tako i stručni štab. To smo na kraju i ostvarili. Oni koji su nas otpisali, vjerovatno i ne poznaju rukomet. Najvažnije je da smo Izborili baraž prije zadnjeg kola, a sada se možemo posvetiti utakmici protiv Litvanije i napraviti spektakl", rekao je Karačić i dodao:

"Što se tiče baraža, uvijek postoje kalkulacije i želje za što lakšim protivnicima, a u ovom slučaju su to Crna Gora ili Bjelorusija. Prethodni put smo dobili Island, pa smo ipak prošli dalje. Ako budemo odigrali kako znamo, uz malo sreće mislim da možemo proći sve ekipe, jer niko nije nepobjediv".

Danas je počelo Evropsko prvenstvo u rukometu, koje je reprezentativcu BiH posebno zanimljivo zbog toga što će tamo nastupati njegov rođeni brat.

"Na prvenstvu Evrope navijam za Hrvatsku, podržavam brata i nadam se da će upravo oni otići do kraja", zaključio je naš rukometaš. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije