Ivan Karačić nakon Grčke

Karačić: Očekujem pune tribine u Cazinu

Ponovo je jedan od naših ključnih igrača bio Ivan Karačić. Mostarac nakon jučerašnjeg trijumfa nad Grčkom nije skrivao zadovoljstvo. Upisan je važan trijumf. 

„I mi smo se malo iznenadili sa kojom smo lakoćom došli do pobjede. Veoam je važno bilo otvaranje koje je bilo savršeno. Poveli smo sa 5:0 i pokazali Grcima čemu se mogu nadati. Kasnije smo malo pali što je bilo očekivano. Ja sam lično prezadovoljan jer se nismo potrošili i mnogo svježiji čekamo uzvrat sa plus pet pogodaka, tako da problema ne bi trebalo biti,“ izjavio je Karačić.

I Ivan je slično selektoru pohvalio igru mladih igrača u našem timu.

„Ja kao njihov saigrač veoma sam sretan jer smo proširili kadar reprezentacije. Perić, Građan, Delić, Ovčina i ostali će nadam se u budućnosti postati standardni reprezentativci i otići u jače klubove od onih u kojima danas igraju. Svima nam je u interesu da reprezentacija jača.“

Karačić se raduje narednoj utakmici u kojoj će Zmajeve ugostiti grad Cazin.

„Ući ćemo sa stopostotnim zalaganjem u u meč. Očekujem lijepu predstavu i pune tribine u Cazinu,“ dodao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.