Karačić u Maccabiju do 2020. godine

Produžio ugovor sa izraelskim timom

Karačić u Maccabiju do 2020. godine

D. Vejo

Bosanskohercegovački rukometaš Ivan Karačić i dalje će nositi dres izraelskog Maccabi Rishon Leziona.

Za jedan od najtrofejnijih klubova u Izrealu koji je osvojio 13 titula prvaka i 10 titula pobjednika Kupa, Karačić je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine.

Ovaj 31-godišnji centralni bek, ne krije zadovoljstvo postignutim dogovorom.

"Veoma sam zadovoljan uslovima u Izraelu. Ne žalim se. Dobro sam se snašao, već od prve utakmice svi su me sjajno prihvatili i trenutno uživam u svakom treningu i meču, te je s toga potpis novog ugovora logičan slijed", zaključio je bh. rukometaš, Ivan Karačić.

Karijeru je Karačić počeo u Zrinjskom, zatim je nosio dres Izviđača, banjalučkog Borca, Meshkova, Minaura, Kadettena, a sada je jedan od ključnih igrača izraelskog Maccabija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi