Nije se mogao suzdržati

Karačić: Uzeli su nam pobjedu, zar se ovako sudi na SP-u?!

Ivan Karačić je bio jako razočaran i ljut na sudije poslije poraza od Tunisa (27:24) u za nas odlučujućoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Karačić je doslovno poludio pred novinarima po izlasku iz dvorane. Ni sam, kako kaže, ne vjeruje kako se situacija odvijala u zadnjih pet minuta.

“Ljudi su nam uzeli pobjedu iz ruku. Sve ste vidjeli! Ne mogu da vjerujem da se ovako sudi na jednom Svjetskom prvenstvu. Ovo još nisam vidio. Sve je s namjerom. Drže ih cijelo vrijeme u igri, puištaju im grubu igru, a nama sve sude. Stvarno ne mogu da vjerujem”, kazao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti