Karačić vodio Meškov do pobjede nad Partizanom

Pet golova bh. reprezentativca

Karačić vodio Meškov do pobjede nad Partizanom

A. Beganović

U zaostalom susretu 8. kola Seha lige rukometaši Meškov Bresta su uz sjajnu igru našeg reprezentativca Ivana Karačića na gostovanju savladali Partizan (27:23).

Rukometaši Meškova opravdali su ulogu favorita i na gostovanju kod Partizana stigli su do nova tri boda. Crno-beli iz Beograda poveli su sa 1:0 i to im je bilo jedino vodstvo na susretu.

Prvo poluvijeme završilo je rezultatom 12:10 za Meškov, da bi u drugom dijelu momčad našeg reprezentativca Ivana Karačića sigurnom igrom uspjela sačuvati prednost.

Karačić, Baranau i Markotić su sa po pet pogodaka bili najefikasniji kod Meškova, dok su Matičić sa pet, te Kostadinović i Rašić sa po četiri pogotka bili najefikasniji kod Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.