Katarina u drugom poluvremenu slomila otpor Mire

Pobjeda domaćih rukometašica

Katarina u drugom poluvremenu slomila otpor Mire

S. Mlaćo

U okviru sedmog kola Premijer lige BiH za žene rukometašice Katarine na svom parketu savladale su ŽRK Mira iz Prijedora rezultatom 39:32 (14:14).

Na samom otvaranju vidjeli smo podjednak rukomet, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 14:14. Ipak u drugom poluvremenu domaće rukometašice dodaju gas, odvajaju i na kraju zasluženo slave rezultatom 39:32.

U redovima domaće ekipe briljirala je Maja Knezović sa 13 golova, dok je deset dodala Josipa Arapović. U redovima Mire Dragana Mutić je također postigla 13, a Duška Tintor sedam.

HRK Katarina - ŽRK Mira Prijedor 39:32 (17:17)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

HRK Katarina: Petrović, Soldo 4, Knezović 13, Čurić 1, Šimunović, Pandžić 2, Petrović, Slišković 2, Arapović 10, Domić 3, Rotim 4.

ŽRK Mira Prijedor: Pantoš, Pjević 1, Ćutković 2, Ganić, Suvajac, Tintor 7, D. Gligorević, Ćorić, Bilbija,  D. Mutić 13, Sladaković 5, J. Mutić 4, Perišić, M. Gligorević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi