Kolding i Barcelona remizirali, PSG i Wisla slavili

Rukometna Liga prvaka

Kolding i Barcelona remizirali, PSG i Wisla slavili

Današnje utakmice četvrtog kola rukometne Lige prvaka ponudili su nekoliko vrlo zanimljivih i neizvjesnih mečeva.

U pet do sad okončane utakmice viđena su čak dva remija. Kolding i Barcelona odigrali su derbi susret koji je završen rezultatom 27:27.

Barcelona je vodila nakon prvog poluvremena sa 16:14, ali je Kolding u nastavku stigao do remija. Najefikasniji u redovima Barcelone bili su Karabatić sa šest i Lazarov sa pet pogodaka a iz redova Koldinga dolazi najefikasniji igrač susreta Spellerberg sa sedam pogodaka.

Montpellier i Vardar također su svoj susret okončali nerješenim rezultatom, a bilo je 34:34 dok je Wisla je slavila protiv Alingsasa rezultatom 28:25.

PSG je na gostovanju kod Meshkov Bresta došao do minimalne pobjede rezultatom 29:28. Najefikasniji igrač susreta bio je Fahrudin Melić koji je postigao čak deset pogodaka, a kod domaćih je najbolji bio Stojković sa sedam golova. Ivan Karačić postigao je jedan gol u porazu svog kluba.

U posljednjoj utakmici današnjeg programa Rhein-Neckar je savladao ekipu Čehovskih Medveda sa 34:29, a susret je riješio u drugom poluvremenu.

Rukomet, Liga prvaka 

Meshkov Brest - PSG 28:29
Wisla Plock - Alingsas 28:25
Montpellier - Vardar 34:34
Kolding - Barcelona 27:27
Rhein-Neckar - Chehovski Medvedi 34:29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.