Konjic domaćin kadetskoj rukometnoj reprezentaciji BiH

Pripreme za kvalifikacije

Konjic domaćin kadetskoj rukometnoj reprezentaciji BiH

A. Beganović

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegvoine učestvovat će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Poljskoj.

Naši mladi rukometaši igrat će u grupi zajedno sa Danskom, Francuskom i Bugarskom, a dvije najbolje selekcije kvalifikovat će se na smotru najboljih kadetskih reprezentacija Starog kontinenta.

Selektor kadetske reprezentacije BiH, Jasmin Mrkonja danas je objavio spisak igrača koji će od 15. do 18. septembra u Konjicu obaviti mini pripreme, a na istom se nalaze: Matej Tomić (Izviđač), Jasmin Ćatić (Maglaj), Haris Pleh (Goražde), David Mandić (Izviđač), Davor Živanić (Derventa), Kristijan Jarak (Izviđač), Miloš Nježić (Borac), Luka Barbarić (Međugorje), Radovan Uljevarić (Leotar), Dušan Đurić (Borac), Dean Šešić (Borac), Mario Pavlak (Izviđač), Ensad Pušilo (Radnički Goražde), Luka Pandža (Medveščak Zagreb), Ajdin Smailbegović (Krivaja), Mateo Drinovac (Zrinjski), Vlado Lončar (Bosna Visoko), MateJ Hrstić (Izviđač). Rezerve: Tarik Gogić (Bosna Visoko), Nedžad Imamagić (Bosna Visoko), Vladan Đurđević (Sloga), Antonio Magerl (Vitez), Mevludin Ćehajić (Kakanj), Berin Hrnjić (Bosna Visoko).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.